En liten räv


Här sitter jag och min lilla räv. Vi har matchande hårfärg och alla på stan dör lite när vi vandrar förbi.

Härligheter


Spontankväll började då mina arbetskolegor hade ont i huvudet och inte ville hänga med mig. Jaha tänkte man och drog till Alingsås för lite vin på uteservering. Sen tänkte vi, ska detta ta slut 11, nä. Så tillbaka til Gbg och ut i natten. Slutade med en stukad fot och skåningar som kom med mängder av is. Synd om foten, men härligt bra kväll!

Var det du som höll för hårt eller var det jag som var för svagMys


I don't know you, but your are handsome


Åh, vad jag älskar lediga dagar. Han med en härlig runda med Johanna på stan och för en gångs skull hittade jag massa fint. Sen gick jag och finaste på Carl-eniar Häckner. Helt underbart! I mogon blir det mer jobb.

Jag klär i din andedräkt


Mycket gamal bild från så det var sommarregn och var en rysk gumma i stor halsduk.

Jobbat hela veckan, ledig och då söker man jobb. För det är också roligt. Kom in i Sundsvall och vill inte läsa i Sundsvall, det blir att jobba. Frågan är vart, så jag söker jobb.

Vi åkte båt

I helgen tog jag mig ut till Alingsås. Vi skulle ha en mysig natt med öl på en ensam ö och kanske en lägereld. Men det gick inte så bra. Det började med när vi skulle lägga till vid en ö, och vi backade så dragg linan snurade sig runt proppelen. Efter en timme i mörkt vatten lyckades vi trassla upp knuten och lägga till. Men då var allt mörkt och alla pinnar för blöta för att bli en läger eld. Vi satte oss i båten och drack vår öl istället.

Hemma hos mig


Städar, städar och fixar. Gick runt på loppis och seconhand för att slänga mig över bilgiga saker. Kom hem med endast några ramar. Dom ska målas och så ska många fina bilder pryda alla vita kala väggar. det blir bra.

Saker som hon görKlassfest i för stora doser. Studenten kom och nu är allt över, känns fel att se de jag tillbringade 3 ångestladdade år tillsammans. Trevligt, men fel. Prata om alls mål och planer för den främmande värden. Jag vill ocks ha planer och mål.

Jag fallar
Lådvin och mongon


Det blev äntligen Frdag och jag träffade Fina Mariya och Ella. Dricka vin och äta chokladpudding.

Glada tjejer.

Sen vidare på hemma fest. Brudarna.

Det går alltid bra att vara mongo med Tove.

Kvällen slutade med att vi alla hade något gott att smaska på.Roar mig, bäst jag kanStenbrottIdag har hänt massvis, men glömde min kamera så det blir en flörtig bild på mig. Hej hej.

Finaste


Värme


Nu är det allt varmt. Jag har feber och solen skiner, svettas mest. Men tog ändå en runda på stan med mamma. Åt lunch och klappa på fina hunden hon hade med sig. Det blir man glad av.

Jag tror jag ska försöka mig på lite inredning och skruva upp några krokar. Inte min starkaste sida att använda en skruvdragare. Det västa som kan hända är väl att krokarna inte håller för tyngden. Nu kom ångestladdade konstruktion beräkningar om hållfasthet tillbaka i mitt minne, det är svårt att glömma skolan.

När ingen är härJag är trött på att vara trött. Sjuk igen, och min finaste jobbar så har inget att göra. Ensamheten klänger över mig och såfort jag ska hitta på något känns det som jag springer in i en tjock osynlig vägg. Har glott igenom en seson grey's anatomy och det lär fortsätta ett tag till. Åh, gör mig frisk så jag kan åtminstode gå till jobbet.

Jag vet att du sover, känner lukten av din hund.


RSS 2.0