29 JuniEfter att varit ledig i tre dagar och bara myst i solen ska man tillbaka till arbetet i morgon, och det känns riktigt skönt. Klantade mig ganska ordentligt i måndags när jag vid ett tiden på dagen kom på att jag faktiskt skulle abeta. Fick ringa in och hitta på en dum ursäkt. Idag missade jag ett jobb då jag inte hade några pengar på mobilen när jag skulle tacka ja till jobberbjudandet. Jag sprang i pjamas till 7 elevn men missade ändå. Så jag har slöat runt hemma, gick ner på stan och införskaffade en blus.

Whenever I'm alone with you You make me feel like I am whole again


Det var soligt Göteborg idag och efter en arbetsinterjuv möte jag upp Kalle på stan.


Vi åt sushi! nomnom

Sen gick vi hem till Kalles mor och drack kaffe


Hund


Jag älskar att bo själv, göra allt när jag vill och ha nära till allt i staden. Men gud vad jag saknar Birk som är kvar hos mina föräldrar. Han är så fin och får en alltid på bra humör.

On the flor


Jag var väldigt glad förra Lördagen då jag ordnade inflyttningsfest för att visa mitt underbara nya hem. Glad glad glad.

Ella var där och var pepp!

Fina axel lekte lite med min kamra. Kan lite mer än mig och gav några bra tips.

Hej hej amanda

Sen bar det in i dimman och annat fint hände.

Saltvatten och makrill


Vi tog oss till havet för några veckor sedan och njöt av några soliga dagar.Johanna kom och var snygg

Amanda var där med


Kalle och Petter

Ella


Fiska krabbor i mängder.

Monopol i kvällsol.Lyckliga stunder


Studentveckans härligheter. Jag vill tillbaka och göra om allt igen. Mest av allt vill jag åka flak, runt runt på avenyn igen. Målet som man väntade på hela gymnasiet är nu över. Får panik av tanken att allt är över och nu är allt upp till mig. Vad gör man och vad händer nu är frågan. Ja, den kan man tänka på ett tag.

Hej min lägenhet och fin sambo


Fullt upp med att leva livet. Alla studentmotagningar sista festerna med klassen och mängder av skoj. Efter det två härliga veckor semester ute på västkusten med sol och hav. Detta avslutatde jag med att flytta in hos min finaste och bli en äkta Göteborgare. I morgon börjar jobbet och vuxenlivet är här.

RSS 2.0